Десетте топ мениджъри на България за 2020 година ще бъдат обявени

...
Десетте топ мениджъри на България за 2020 година ще бъдат обявени
Коментари Харесай

Финалистите в Мениджър на годината 2020 ще станат ясни днес

Десетте топ мениджъри на България за 2020  година ще бъдат оповестени през днешния ден на специфична конференция от 10.30 ч. в столичния хотел " Хилтън "  днес. Те ще се състезават за купата в 13-то подред издание на най-престижния конкурс за висши достижения в региона на мениджмънта. Организатор на единствената по рода си конкуренция за отличаване на най-добрите бизнес ръководители е списание „ Мениджър “.

Над 40 висши мениджъри от 14 водещи сектори на стопанската система  кандидатстваха за „ Мениджър на годината 2020 “ в първия стадий на състезанието.  

33 от тях минаха във втори кръг, от който бяха излъчени и 10-те финалисти. Общият доход на ръководените от тях компании за предходната година е 6,130 958 милиарда лева Отчетеният междинен растеж в приходите по отношение на 2018 година е 15,74%. Сумарно наетите в тези компании хора са 31 129.

И в тазгодишното издание на състезанието акцент остава надграждането му с морални критерии. Всеки кандидат за огромния приз е приел Етичния кодекс на състезанието. Документът обобщава полезностите, правилата и виновните практики, които основават просвета на честност и управляват бизнес държанието на претендентите за състезанието. С подписването му всеки управител заявява, че води бизнеса си почтено, транспарантно и ползва положителни управнически практики.

Кои са кандидатите за кристалната статуетка на " Мениджър на годината 2020 " - очаквайте имената на финалната Десетка тук! 

Генерален спонсор на 13-то издание на състезанието " Мениджър на годината " е .

Състезанието за висши мениджърски достижения се организира и с поддръжката на :,,,

Медийни сътрудници на самодейността са:,,,,,,

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР